Nytt år, nya tag

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen…. mycket har hänt under dessa månader. En del kanske undrar om det hänt något eller om verksamheten upphört. Svaret är nej, men ibland behöver man ta en paus för att ladda om och komma med ny energi och inspiration och fortsätta där man slutade eller börja på en ny kula.  Så är det även här….

I ett senare inlägg kan jag berätta mer om en del spännande resor som jag gjort där jag också hämtat en del inspiration.

Nu tänkte jag bara kort tala om att mina matlagningskurser på Medborgarskolan sätter igång återigen i januari. Klicka på länken så kommer du till på Medborgarskolans hemsida för att boka och få mer information om varje kurstillfälle. Jag hoppas att vi ses på någon av dessa, nya teman finns!
Missa nu inte chansen att lära dig mer om ett av världens mest variationsrika kök, om dess unika råvaror, kreativa rätter och spendera en rolig eftermiddag tillsammans med mig och andra deltagare. Nedan kommer en beskrivning på kurserna och datumen.

Söndagen 27/1
Peruansk vegetariskt

Peruansk potatisbakelse

Söndagen 17/2
Ceviche

Söndagen 17/3
Peruansk vegetarisk streetfood

Söndagen 14/4
Peruansk yogamat

Söndagen 19/5
Nikkei (peruansk/japansk fusion)

Lördagen 8/6
Peruansk vegetarisk streetfood

 

 

Trevlig lördag!!

2 Kommentarer

  1. Charlotte Ohlsson

    Hej! Hur hittar jag recepten? Ska laga peruanskt/Japanskt till helgen. Mycket tacksam för svar!
    Charlotte Ohlsson i Båstad
    charlotte.ohlsson@engelholm.se eller charlotte@villaroupe.se

    • Hej Charlotte!
      Tack för ditt meddelande. Vad roligt att du har hittat till bloggen. Alla som deltar på mina matkuser får recepthäfte över alla rätter som tillagats. På bloggen kan jag lägga ut lite recept då och då. I ett tidigare inlägg har jag faktiskt delat en Nikkei recept.
      Delar länken här:
      https://lovely-raw.se/2018/03/11/matlagningskurs/

      Lycka till med matlagningen!

      Vänligen Regina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.